Saltum Skole

Nolsvej 1, 9493 Saltum

saltumskole@jammerbugt.dk

Gårdbesøg

7a har om landbrug i biologi, og derfpr var det oplagt at tage på gårdbesøg. Turem gik til Alstrup IS, der har mere end 300 jerseykøer. Selvom vi "bor på landet", var der mange nye oplevelser for alle, for med de få landbrug, der er tilbage, kommer man ikke i en stald hver dag.

GANG I MARKARBEJDET

4. og 5. klasse knokler med greb, spade og skovl

Nyhed billede
4. og 5. klasse er i gang med at lave urtehave/forsøgsmark i natur/teknologitimerne. Der arbejdes på livet løs, så bedene kan blive klar til kartofler, gulerødder, porrer mv.
Ingen aktuelle opslag

Tal ordentligt

7. klasse har været med i mobilselskabet Call Me's TAL ORDENTLIGT kampagne, og de har produceret 3 film i samarbejde med selskabet.Filmene deltager nu i en landsdækkende ”Tal ordentligt” reklamefilmkonkurrence for folkeskoler. Formålet er at styrke bevidstheden hos eleverne og alle vi andre om, at det betyder noget med positiv kommunikation med og til andre mennesker.

Støt 7. klasses bestræbelser på at vinde publikumsprisen på 5000,-. Den går til den film, der bliver set flest gange på YouTube. Se filmene her ved siden af.

Tøj i sækkevis

Anna og Henriette fra 6b lavede en helt fantastisk tøjindsamling under TV2 og Røde Kors kampagne SMID TØJET DANMARK. I løbet af 4 skoledage fik de samlet 38 sække tøj ind blandt skolens elever. I alt vejede tøjet over 300kg. Det var meget rørende at opleve, at mange af skolens tosprogede elever, der selv har haft flygtningeproblematikkerne inde på livet var nogle af de flittigste til at komme med sække.