Saltum Skole

saltumskole@jammerbugt.dk

1. skoledag

DRØN PÅ SALTUM

På første skoledag havde vi igen i år besøg af DRØN. Det må meget gerne blive en vane. Vi er nu klar til at gå i gang med næste etape, hvilket betyder, at vi får helt unikke udeområder omkring skolen. Skrænten, den indre skolegård og udeområdet for de ældste elever kommer til at invitere alle elever til bevægelse. Vi glæder os helt vildt til at tage det hele i brug. Efter 1. spadestik kan håndværkerne nu komme i gang med arbejdet.

Indskolingen i nye rammer

Små og store har byttet plads

Nyhed billede
På første skoledag skulle rigtig mange finde vej til en anden fløj af skolen end tidligere. I sommerferien har indskolingen og udskolingen nemlig byttet plads. Det er bl.a. sket af hensyn til etape 2 af DRØN projektet. Alle får nemlig på den måde meget lettere adgang til de udeområder, der lige passer til aldersgruppen.
    Søren Jeppesen den 03-09-2015
    Barselsvikar
    Kunne du tænke dig at arbejde på Saltum skole?
    Så læs mere i vedhæftede.
    Klaus Nørregård Larsen den 25-08-2015
    Så er der noget at glæde sig over og at være stolte af! Det er selvfølgelig vores skole og ikke min skole, som der står i mailen.

Hej Klaus

Søndagsavisen har i den forgangne uge sat fokus på landets skoler.

I den forbindelse har vi i samarbejde med tænketanken CEPOS bragt en liste, der viser, hvilke skoler der er de bedste i landets kommuner, og din skole har opnået en førsteplads i Jammerbugt Kommune.

Her er linket (www.sondagsavisen.dk/familien/2015-08-22-se-hele-listen-her-er-danmarks-bedste-og-vaerste-skole) til artiklen, som I er meget velkomne til at lægge på jeres hjemmeside, Facebook-side eller andre kanaler, hvis I finder det relevant.

Andreas Langaa
    Webassistent

Gladsaxe Møllevej 28
    2860 Søborg
    Tlf. (+45) 28296368 (mobil)
    anla@sondagsavisen.dk

Tal ordentligt

7. klasse har været med i mobilselskabet Call Me's TAL ORDENTLIGT kampagne, og de har produceret 3 film i samarbejde med selskabet.Filmene deltager nu i en landsdækkende ”Tal ordentligt” reklamefilmkonkurrence for folkeskoler. Formålet er at styrke bevidstheden hos eleverne og alle vi andre om, at det betyder noget med positiv kommunikation med og til andre mennesker.

Støt 7. klasses bestræbelser på at vinde publikumsprisen på 5000,-. Den går til den film, der bliver set flest gange på YouTube. Se filmene her ved siden af.

Tøj i sækkevis

Anna og Henriette fra 6b lavede en helt fantastisk tøjindsamling under TV2 og Røde Kors kampagne SMID TØJET DANMARK. I løbet af 4 skoledage fik de samlet 38 sække tøj ind blandt skolens elever. I alt vejede tøjet over 300kg. Det var meget rørende at opleve, at mange af skolens tosprogede elever, der selv har haft flygtningeproblematikkerne inde på livet var nogle af de flittigste til at komme med sække.

20677