Saltum Skole

GANG I MARKARBEJDET

4. og 5. klasse knokler med greb, spade og skovl

Nyhed billede
4. og 5. klasse er i gang med at lave urtehave/forsøgsmark i natur/teknologitimerne. Der arbejdes på livet løs, så bedene kan blive klar til kartofler, gulerødder, porrer mv.

Tal ordentligt

7. klasse har været med i mobilselskabet Call Me's TAL ORDENTLIGT kampagne, og de har produceret 3 film i samarbejde med selskabet.Filmene deltager nu i en landsdækkende ”Tal ordentligt” reklamefilmkonkurrence for folkeskoler. Formålet er at styrke bevidstheden hos eleverne og alle vi andre om, at det betyder noget med positiv kommunikation med og til andre mennesker.

Støt 7. klasses bestræbelser på at vinde publikumsprisen på 5000,-. Den går til den film, der bliver set flest gange på YouTube. Se filmene her ved siden af.

Tøj i sækkevis

Anna og Henriette fra 6b lavede en helt fantastisk tøjindsamling under TV2 og Røde Kors kampagne SMID TØJET DANMARK. I løbet af 4 skoledage fik de samlet 38 sække tøj ind blandt skolens elever. I alt vejede tøjet over 300kg. Det var meget rørende at opleve, at mange af skolens tosprogede elever, der selv har haft flygtningeproblematikkerne inde på livet var nogle af de flittigste til at komme med sække.

Klaus Nørregård Larsen den 26-05-2015
    Møde om "Liv i by og skole"
    Til alle interesserede er der møde på skolen i aften om emnet.
    Se vedhæftede.